Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Donaţie de carte oferită de dr. hab. în med., Lucia Andrieş!

la .

Stimaţi utilizatori,

Lucia Andieş, dr. hab. în medicină, profesor universitar. şefa Laboratorului alergologie şi imunologie clinică, profesor Catedra medicină de laborator, USMF "Nicolae Testemiţanu", preşedintele Societăţii Ştiinţifice a Imunologilor, Alergologilor şi Imunoreabilitologilor din Moldova, a oferit în dar Bibliotecii Ştiinţifice Medicale 2 titluri de carte: Ghid de imunohematologie şi Manualul de proceduri standard pentru organizarea asistenţei hemotransfuzionale în cadrul instituţiei medico-sanitare.

Ghidul înglobează în sine un vast material de cercetare şi definire a specialităţilor antigenice de grup în diferite celule şi ţesuturi atât în substraturile normale, cât şi în diverse maladii, când variaţiile şi aberaţiile acestor caractere sangvine devin sugestive pentru diagnosticul şi tratamentul adecvat al alterărilor produse.

Manualul de proceduri a fost elaborat pentru a reflecta cele mai bune practici în organizarea eficientă şi este conceput ca un instrument în perfectarea activităţii personalului medical implicat în acordarea cotidiană a asitenţei hemotransfuzionale.

BŞM exprimă cele mai profunde mulţumiri colectivului de autori.

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN