Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Acces la baza de date Global Health!

la .

Stimaţi utilizatori,

din data de 18 octombrie 2016, veti beneficia de acces gratuit,

pentru o perioada de o luna de zile, la baza de date din domeniul medical Global Health,

iar accesul se va face pe baza de IP.  

 

Global Health este singura bază de date din domeniul medical ce înglobează informaţii bibliografice dedicate sănătăţii publice, completând astfel imaginea cercetării medicale şi de sănătate la nivel internaţional prin captarea literaturii cheie ce nu este acoperită de către alte baze de date.

Cu peste 2 600 000 de înregistrări de la peste 7,000 de reviste, rapoarte, cărţi şi conferinţe şi cu acces la arhivă până în 1972 Global Health se evidenţiază ca fiind una dintre cele mai importante baze de date medicale la nivel mondial. 

În cadrul Global Health găsim publicaţii din peste 100 de ţări în mai mult de 50 de ţări; cele mai importante reviste din domeniul medical sunt traduse de departamentul editorial CABI pentru a oferi access la conţinut ce nu se găseşte în nici o alta bază de date.

Global Health pune foarte mare accent pe aşa numita “grey literature”( conferinţe, publicaţii ne-periodice, teze de doctorat etc) astfel 40% din aceste resurse din informare se găsesc doar în Global Health. Global Health nu oferă doar informaţii la nivel de abstract astfel cercetătorii găsesc în cadrul Global Health peste 64.000 de articole de în format full-text din reviste de specialitate, conferinţe şi rapoarte.

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN