Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Donaţie de carte oferită de dr. hab. șt. med., prof. univ. Constantin Eţco!

la .

Stimaţi utilizatori,

dr. hab. șt. med., prof. univ. Constantin Eţco a oferit în dar Bibliotecii Ştiinţifice Medicale, trei titluri de carte:

1. Ghid de terminologie ştiinţifică, 7 ex. Ghidul poate fi utilizat pe parcursul activităţii de cercetare, la pregătirea materialelor pentru conferinţe internaţionale, cât şi pentru comunicarea cu specialiştii care activează în domeniul medicinii peste hotare.

2. Dezvoltarea Strategiei de procurare a serviciilor medicale în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală, 3 ex. Monografia oglindeşte procesele de elaborare a metodologiilor de contractare a serviciilor medicale în cadrul asigurării obligatorii de asistenţă medicală. Lucrarea este dedicată persoanelor antrenate în elaborarea politicilor de sănătate, specialişti în domeniul managementului sanitar etc.

3. Conţinut şi factori ai dezvoltării gândrii profesionale la studenţii-medici, 5 ex. Monografia prezentă este consacrată specificului activităţii mediului care se vede obligat să depună eforturi intelectuale continuu în care gândirea este solicitată în permanenţă.. Se recomandă studenţilor, rezidenţilor şi cadrelor didactice.
Administrația BȘM adresează sincere mulţumiri autorilor: C.Eţco, N. Popuşoi, G. Buta, M. Cerniţanu, Gh. Damaşcan, E. Davidescu, pentru contribuţia la dezvoltarea colecţiei BŞM. 

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN