Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Ziua Lucrătorului Medical şi a Farmacistului!

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului!


10384697 652565431495675 2484155526489812775 nÎn fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie, în RM se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical și a farmacistului.

Profesia de medic este una dintre cele mai vechi din lume. Fie că i s-a spus doctor, vindecător, medicul a fost şi rămîne o persoană importantă în societate, fiind printre cei mai respectaţi oameni ai comunităţii. Astăzi, activitatea medicului constituie un exemplu marcant de servire cu abnegaţie a oamenilor, de îndeplinire a datoriei profesionale şi civice. În această zi îi celebrăm pe cei care şi-au legat soarta de una din cele mai nobile şi umane profesii, cei care zi şi noapte stau la straja vieţii şi sănătăţii cetăţenilor.

Cu prilejul sărbătorii profesionale  - Ziua Lucrătorului medical şi a Farmacistului, Biblioteca Științifică Medicală vine cu cele mai calde felicitări şi sincere mulţumiri întregii comunităţi medicale pentru devotamentul în munca de fiecare zi,  pentru insistenţa şi ardoarea profesionalăIMG 20160617 093953 în salvarea vieţii şi sănătăţii populaţiei, pentru sîrguinţa şi căldura omenească ce o dăruiţi pacienţilor Dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate, prosperitate, optimism, succese în plan profesional, bunăstare şi o dorinţă permanentă de  râvnă spre viitorul frumos.

Cu această ocazie, în perioada 17-25 iunie 2016, la Biblioteca Șiințifică Medicală, va fi organizată expoziția tematică "Ziua lucrătorului medical și a farmacistului". (str. N. Testemițanu, 29, Spitalul Clinic Republican, et. 3).

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN