Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Donaţie de carte oferită de către Catedra de Farmacologie şi farmacologie clinică

Colectivul de autori ai Catedrei de Farmacologie şi farmacologie clinică, şef catedră Dnul Victor Ghicavîi,  profesor universitar, membru corespondent  AŞM, au oferit în dar Bibliotecii Ştiinţifice Medicale 2 titluri de carte medicală (a câte 15 ex.): 

1. Farmacoterapia modernă a dereglărilor digestive. Îndrumarul respectiv va ajuta în a cunoaşte ce noutăţi au apărut în lista medicamentelor în ultimii ani; în înţelegerea standardelor de tratare a bolii, dar şi cum se poate ieşi de sub influenţa stereotipurilor învechite, însă pe larg răspândite, care provoacă mai multe daune decât beneficii

2. Cum procedăm în....?(călăuză părinţilor). Îndrumarul este consacrat părinţilor. Scopul principal al lucrării este familiarizarea unui număr mare de cititori cu realizările contemporane ale farmacologie clinice. Conţinutul acestei lucrări, îndeosebi datele farmacologice şi farmacoterapeutice, va servi ca un ghid practic, care îi va ajuta pe părinţi şi pe medici să se clarifice în utilizarea raţională a arsenalului contemporan de medicamente.

Biblioteca Ştiinţifică Medicală aduce sincere

mulţumiri prof. univ. Victor Ghicavîi şi colectivului de autori

pentru aportul la dezvoltarea colecţiei Bibliotecii!

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN