Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Expoziția internațională ”Moldmedizin & Molddent”

la .

Expoziția internațională specializată de echipamente medicale,

preparate farmaceutice și stomatologie ”Moldmedizin & Molddent”

 DSC7808În zilele de 12-14 septembrie 2018 la Moldexpo și-a desfășurat lucrările tradiționala expoziție internațională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice și stomatologie ”Moldmedizin & Molddent”, aceasta fiind ajunsă anul acesta la cea de-a XXIV-a ediție. ”Moldmedizin & Molddent” este unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul sănătății în Republica Moldova, care stimulează dezvoltarea pieței interne de bunuri și servicii medicale. La expoziție au participat peste 70 de companii din 10 țări: Republica Moldova, România, Ucraina, Belarus, Rusia, Ungaria, Cehia, Italia, SUA și China.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A., în cadrul Zilelor Sănătății, cu suportul Ministerului Sănătăţii, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, al asociaţiilor profesionale medicale din Republica Moldova.

Biblioteca Științifică Medicală a USMF ”Nicolae Testemițanu” a fost prezentă la acest important forum cu o expoziție de publicații ”Activitatea științifică a USMF ”Nicolae Testemițanu”, care a inclus 65 dintre cele mai valoroase publicații, editate în anii 2018-2017, autorii cărora sunt reprezentanții corpului profesoral-didactic al USMF ”Nicolae Testemițanu”. Expoziția a inclus monografii, anale științifice, manuale, indicații metodice, ghiduri practice și compendii, alte materiale ce vizează ocrotirea sănătății, profilaxia și tratamentul maladiilor etc. 

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN