Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Atelier profesional

la .

Atelier profesional: „Utilizarea resurselor electronice:

LibUnivCatalog - Catalogul partajat al bibliotecilor universitare.

Repozitoriul instituțional în domeniul ştiinţelor medicale

al USMF “Nicolae Testemiţanu”


IMG 0112În ziua de 13 februarie 2018,  colaboratorii Bibliotecii Științifice Medicale a USMF "Nicolae Testemițanu" au participat în calitate de formatori la Atelierul profesional, care s-a desfășurat la Biblioteca Națională a Republicii Moldova, în incinta Centrului de formare profesională continuă în biblioteconomie și științe ale informării.

Genericul atelierului profesional a fost: Utilizarea resurselor electronice: LibUnivCatalog - Catalogul partajat al bibliotecilor universitare. Repozitoriul instituțional în domeniul ştiinţelor medicale al USMF “Nicolae Testemiţanu”.IMG 0079

La activitate au participat specialiștii din cadrul BNRM cu responsabilități de utilizare și promovare a resurselor electronice (bibliografi, catalogatori, personal din relații cu publicul, responsabili pentru catalogul SIBIMOL și alte persoane interesate).

La eveniment a fost prezentată platforma ExLibrisPrimo unde sunt integrate Catalogul partajat al bibliotecilor universitare din RM (LibUnivCatalog), Resurse LibUniv și Repozitoriul Instituţional în domeniul ştiinţelor medicale al USMF “Nicolae Testemiţanu”. În vederea dezvoltării abilităților de regăsire şi furnizare a informaţiei din Primo, celor prezenţi le-au fost demonstrate pas cu pas oportunități de accesare a platformei.IMG 0119

Desfășurarea atelierului a fost axată pe: dezvoltarea abilităților de utilizare a resurselor electronice interactive; facilitarea accesului utilizatorilor la produsele activității de cercetare din Republica Moldova; diversificarea utilizării resurselor informaționale în servirea utilizatorilor.


Galeria foto

 

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN