Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Conferinţa ştiinţifică

la .

 

 

IMG 0983Tradiţional, în luna octombrie se desfăşoară Zilele Universităţii (20 octombrie 1945 – ziua fondării USMF "Nicolae Testemiţanu", pe atunci – Institutul de Stat de Medicină din Chişinău). Cu prilejul acestei frumoase sărbători Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie "Nicolae Testemiţanu" organizează Conferinţa ştiinţifică anuală a colaboratorilor şi studenţilor. Biblioteca Ştiinţifică Medicală participă la acest for ştiinţific concomitent cu celelalte subdiviziuni ale universităţii, antrenate în procesul de studiu. Anul acesta în cadrul Conferinţei ştiinţifice anuale Biblioteca a organizat sesiunea de comunicări cu genericul "Dezvoltarea resurselor informaționale medicale: tendințe, probleme, soluții".
 Această conferinţa este o pistă de decolare pentru tinerii specialişti şi o şcoală de instruire profesională continuă a bibliotecarilor, deoarece aici are loc trecerea în revistă a întregii activităţi ştiinţifice a Bibliotecii, desfăşurate în decursul întregului an academic şi promovarea unor idei inovaţionale.
Toţi cei care au participat activ la Conferinţă au fost menţionaţi cu CERTIFICATE DE PARTICIPARE din partea administraţiei Universităţii. 


 

Programul conferinţei se anexează


Galeria foto

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN