Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Instruiri privind accesul la resurse de profil medical

la .

12063639 10206217970901102 1476586719768630098 n

Stimați beneficiari!


În perioada 05-17 septembrie 2015, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” a găzduit pentru a patra oară delegaţia americană, în persoana dnei Donna Flake. Pe parcursul acestei vizite, au avut loc întâlniri de lucru cu administraţia Universităţii şi a Bibliotecii Ştiinţifice Medicale, unde s-au discutat realizările şi perspectivele de viitor ale proiectului, accentul fiind pus în continuare pe obţinerea accesului la baze de date de profil medical.

Ca rezultat al colaborării moldo-americane, grație Proiectului de colaborare al Bibliotecii Ştiinţifice Medicale a USMF "Nicolae Testemiţanu" cu bibliotecile medicale din Carolina de Nord, SUA, BȘM beneficiază de acces gratuit la următoarele resurse de profil medical: „STAT!Ref Resources”, „Draw It to Know It: Neuroanatomy”, „Ovid Resources: OvidMD”.

           În perioada 12-16 octombrie 2015, la BȘM au avut loc sesiuni de instruire privind accesarea bazelor de date sus menționate, cu participarea studenților, rezidenților, asistentelor medicale, elevilor de la colegiul de medicină, profesori, bibliotecari.

       În calitate de formator a fost invitată dna Donna Flake, Director Biblioteca SEAHEC, Coordonator de Parteneriat.

            Participanţii la instruiri au manifestat interes față de resursele prezentate și au menționat că le va fi de un real folos în procesul de studiu și cercetare.


Galeria foto

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN