Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Totalizarea Concursului de eseuri consacrat Zilei Europei

la .

Ședința de totalizare a Concursului de eseuri consacrat Zilei Europei!

IMG 0631Pe data de  19 mai 2015 la USMF „Nicolae Testemițanu” a avut loc ședința de totalizare a activităților desfășurate cu ocazia Zilei Europei. La eveniment au participat: Dl Lilian Şaptefraţi, dr. hab. şt. med., conferenţiar universitar; Dna Liubovi Karnaeva, directorul Bibliotecii Științifice Medicale; Dl Vitalie Ojovanu, șeful Catedrei Filosofie și Bioetică, bibliotecari, studenți.

În discursul său, Dl Vitalie Ojovanu a menționat că, anul 2015 este primul An european dedicat acțiunilor externe ale Uniunii și rolului pe care îl joacă Europa în lume. Organizatorii au salutat participarea activă a studenților la activitățile organizate cu ocazia Zilei Europei, menționând că anume ei, tinerii, reprezintă forța care va aduce țara noastră în "marea familie europeană".

IMG 0651Centrul de Informare Europeană al Bibliotecii Științifice Medicale, în colaborare cu Catedra de Filosofie și Bioetică a organizat cea de-a V-a ediție a Concursului de eseuri consacrat Zilei Europei, cu scopul de a stimula interesul studenților pentru valorile europene. Participanților li s-a oferit posibilitatea de a-și demonstra capacitățile, talentul şi imaginaţia, punându-și în valoare potenţialul creative și de a-și exprima opinia privind rolul pe care îl joacă Europa în lume, angajamentul Europei față de eradicarea sărăciei la nivel global și cooperarea pentru dezvoltare. 

Organizatorii Concursului au menționat că, și de această dată, au rămas impresionați de talentul, cunoștințele, originalitatea și creativitatea studenților de la IP USMF "Nicolae Testemițanu". Au fost anunțate rezultatele concursului.

IMG 0649Comisia de jurizare a desemnat 3 câștigători:

Locul I: Maria-Victoria Racu, gr. 2402.

Locul II: Violeta Cernei, gr. 1123.

Locul III: Galina Grachila, gr.1125.

Premiul pentru originalitate: Plămădeală Igor, gr. 1115

Premiul pentru creativitate: Livia Țapu, gr. 2403

În semn de apreciere pentru implicare activă, participanții au primit diplome, certificate de participare și cadouri simbolice din partea organizatorilor.


Galeria foto

 

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN