Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Totalizarea Concursului de desen consacrat Zilei Europei!

la .

Totalizarea Concursului de desen consacrat Zilei Europei!


IMG 20150518 114809

          La 18 mai curent, a avut loc ședința de totalizare a celei de-a II ediții a Concursului de desen consacrat Zilei Europei 2015. Evenimentul a avut loc în cadrul gimnaziului Nr. 75, din comuna Cruzești. Activitatea a fost completată de o Victorină: „Spune ce știi despre Europa”.

         Ziua Europei este o ocazie unică pentru a promova valorile europene, pentru a arată diversitatea culturală a UE și, de asemenea, pentru a prezenta informații cu privire la suportul oferit de UE pentru Republica Moldova. Astfel, elevii au manifestat un interes deosebit și s-au implicat activ la desfășurarea victorinei.  Am încercat prin organizarea aceastei activități  să le dezvoltăm copiilor mentalitatea europeană, să-i învățăm despre valorile, simbolurile UE, instituțiile europene, etc., să cultivăm în rândul copiilor respectul și solidaritatea față de cultura altor popoare.

          Activitățile au cuprins dialoguri constructive, în urma cărora copiii și-au demonstrat și și-au îmbogățit sfera de cunoștințe despre UE, au dat dovadă de creativitate și pricepere realizând sub îndrumarea formatorilor, lucrarea „Drapelul Prieteniei”.

IMG 20150518 114002
            Au fost anunțate rezultatele concursului. Comisia de jurizare a desemnat 3 câștigători.
Locul I: Crudu Lavinia

Locul II: Grati Otilia

Locul III: Vioară Cristian

     În semn de apreciere pentru participare la Concursul de desen, Victorină și implicare activă, toți participanții au primit certificate de participare, cadouri simbolice din partea organizatorilor și dulciuri. 

       Conducerea gimnaziului Nr. 75, diriginta clasei a II-a, Crudu Lilia, și elevii au adus sincere mulțumiri organizatorilor, oferind și alte invitații pentru următorii ani.
Galeria foto

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN