Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Mențiuni

10009Diploma USMF „Nicolae Testemițanu” se decernează dnei  Irina Gangan, șef secție, Biblioteca Științifică Medicală, pentru merite deosebite în activitate.


10008
Diploma USMF „Nicolae Testemițanu” se decernează dnei  Nina Parna, șef secție, Biblioteca Științifică Medicală, pentru merite deosebite în activitate.

10010

Diploma USMF „Nicolae Testemițanu” se decernează dnei  Maria Enachi, bibliotecar principal, Biblioteca Științifică Medicală, pentru merite deosebite în activitate.
IMG 0001Diploma USMF „Nicolae Testemițanu” se decernează dnei  Elena Gheorghiu, șef secție, Biblioteca Științifică Medicală, pentru merite deosebite în activitate.

cel mai bun bibliotecar al anului 2014


Concursul național „Cel mai bun bibliotecar al anului 2014”, categoria Biblioteci universitare, dnei Olesea Dobrea, Biblioteca Științifică Medicală a USMF „Nicolae Testemițanu”, pentru  merite deosebite și contribuții substanțiale la dezvoltarea domeniului infodocumentar și promovarea rolului bibliotecii în societate.

 
 diploma Ministerului Educatiei

Diploma Ministerului Educației se decernează doamnei Olesea Dobrea, șef secție Biblioteca Științifică Medicală a USMF „Nicolae Testemițanu”, pentru performanțe deosebite în activitatea profesională, promovarea și diversificarea activităților cu publicul, contribuție substanțială la implementarea serviciilor inovative bazate pe lectură, merite deosebite în cultivarea dragostei de carte și cu prilejul Zilei Bibliotecarului.
 diploma de onoare


Diplomă de onoare a Ministerului Culturii se acordă doamnei Valentina Boldescu, șef secție, Biblioteca Științifică Medicală a USMF „Nicolae Testemițanu”, pentru implementarea proiectelor de bibliotecă, promovarea imaginii bibliotecii în comunitatea universitară, cu prilejul Zilei Biblotecarului.
 
 
 
 
 
 
 10002


Diploma Bibliotecii Științifice Medicale a IP USMF „Nicolae Testemițanu”, pentru participarea la expoziție-concurs de fotografii „Eu susțin Accesul Deschis”. 


10003
Diplomă, Se decernează Dnei Olesea Dobrea, șef Secție, Secția Automatizare Tehnologii de Bibliotecă, Biblioteca Științifică Medicală, pentru performanțe în cadrul Conferinței științifice anuale a colaboratorilor și studenților USMF „Nicolae Testemițanu” , ediția 2014


 diploma Nona


DiplomăConcursul Național „Cel mai bun bibliotecar al anului 2013”, Categoria Biblioteci universitare și specializate se acordă dnei Șoroc Nona, pentru rezultate remarcabile în activitatea profesională, merite deosebite și contribuții substanțiale la dezvoltarea bibliotecii cu abnegație și atitudine creativă și demnă de bibliotecă și utilizatori.
Diploma1Diplomă, Concursul Național „Cel mai bun bibliotecar al anului 2013”, Categoria Biblioteci universitare și specializate se acordă dnei Covalschi Ludmila, pentru rezultate remarcabile în activitatea profesională, merite deosebite și contribuții substanțiale la dezvoltarea bibliotecii cu abnegație și atitudine creativă și demnă de bibliotecă și utilizatori.
 

Diploma Bibliotecii Științifice Medicale a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Pentru promovarea activă a Accesului Deschis la informație în mediul academic. Conferința finală a proiectului „OA Connect+” în mediul academic al Republicii MoldovaBook-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN